Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Åsa - 23 augusti 2010 21:45

Ja, kortet är urdåligt, men det syns ändå...

  Oskar och vår lilla nya familjemedlem, Harry!

Som tur är så gillar inte Oskar när han kommer på natten och vill ligga hos honom. Kan ju vara lite farligt om han skulle lägga sig på ansiktet, men Oskar vaknar som tur var till när han kommer för nära!

Musse vår lilla katt som försvann för ett och ett halvt år sen låg ju likadant på Alvin!

Tyvärr så har vår gammelkatt försvunnit. Han är så saknad... Han var verkligen så fruktansvärt go och man kunde ropa på honom när man var ute, som en hund och leka med bollar! Älskade lilla Bilbo. Så lillkatten Harry får inte gå ut än på ett tag! Inte för att det kanske spelar så stor roll, något eller något har ju tagit två vuxna katter från oss redan...

Av Åsa - 23 augusti 2010 15:17

Kyrka och festlokal alltså!

Så nu försöker jag att förbereda inbjudningskorten! Sitter på kvällarna och gör små pappersrosor som jag tänkte ha på korten. Gjorde ett litet försök under helgen för att se på ett ungefär hur kortet skulle se ut. Gav det till svärmor. Ingen kommentar alls över kortet så det var väl inte så fint kanske...

Hann inte med att ta kort på det.

Men här är kort på de minsta rosorna. De är inte större än drygt en cm i diameter. De ska jag fästa på de kort som ska skickas per post tänkte jag. Sen kommer jag att göra större rosor på de som vi lämnar över personligen!

 

De är lite pilliga att göra för remsan som jag gör rosorna av är bara 5 mm ungefär. De ser ju mycket större ut på bilden än i verkligeheten!


Ska ta kort på korten när jag gjort några st! Det kommer att bli gröna blad också som sticker fram tänkte jag. Och så kommer det att bli vikt som en dubbeldörr med rosor fram på ett vitt kort och mitt på för att "stänga" kortet så tänkte jag ett hjärta som jag klippt på frihand med en vit ros på.


Dikten skriver jag ut på vitt papper och klistrar upp på en röd bakgrund.

Kommer nog att bli bra (för att vara mig...;))

Ovido - Quiz & Flashcards